субота, 10 грудня 2016 р.

Святим Миколаєм може стати кожен

До дня святого Миколая волонтери організовують благодійний творчий вечір «Подаруй дітям свято!», щоб зібрати кошти на солодощі та подарунки для дітей з дитячих будинків Київщини. Захід відбудеться в кнайп-клубі «Купідон» 13 грудня о 19:00.


«Вже зовсім скоро День Св.Миколая. Кожна дитина чекає з нетерпінням це свято. Сироти особливо. Кожні 10 грн, то вже значна допомога, щоб купити подаруночки», - каже організатор концерту Юлія Смірнова.

Юльця знає усіх своїх підопічних )) Не лише знає - а й любить! І це взаємно...


Знаю Юлю особисто вже дуже давно - і скільки її знаю - стільки вона і допомагає дітям-сиротам та ветеранам УПА. Завжди пишаюсь цією незламною, симпатичною і дуже милою особою. Енергії у Юлі вистачить на цілий космос, світла і доброти - щоб обігріти усіх підопічних дітей))) З початком Євромайдану, а згодом з війною - у Юлі збільшилося роботи, але вона все зможе :) І з вашою допомогою!

Юля на волонтерському складі

Без коментарів))

У програмі благодійного творчого вечора виступи двох Бойків - солістів двох крутих україномовних та патріотичних гуртів:

Бойко, той що Святослав :)

Соліста гурту «Широкий Лан» Святослава Бойко.

Бойко, той що Мишко ;)

Та лідера гурту «Колір Ночі» Михайла Бойко.

Ці хлопці - просто Богі гітари - і їх зустріч в одному просторі в один час - це буде щось бомбезне. Якщо врахувати той факт, що зустрінуться вони на Андрій в кнайп-клубі інтелігенції Києва - «Купідон», та й ше заради того, щоб на Миколая діти мали подарунки - то бути свідком такого - це за честь кожному :)

Літературну програму забезпечить цей харизматичний мужщіна, що Полежакою зветься ;)


Артем Полежака

На заході буде змога придбати картини художника Івана Пішти, усі кошти з яких підуть на подарунки дітям.
Іван Пішта

Іван шось намалював багато котів до вечора на Андрія)))







Котів... І Місто))))


Я думаю, що це Київ. Але треба буде мені перепитати в Івана 13-го в кнайп-клубі «КУПІДОН» о 19:00.

Так от, друзі, до чого тут я оце все розписала? Я про те, Святим Миколаєм може стати кожен, для цього достатньо і кілька гривень, які можна або перекинути на картку волонтерам, або прийти на благодійний творчий вечір «Подаруй дітям свято», відпочити разом з усіма - і тим самим допомогти дітям, в яких з тих чи інших причин немає батьків - лише Смірнова, Пішта та ше кілька волонтерів. Тому киян та гостей міста щиро запрошують долучитись до новорічної магії подарунку для дітей-сиріт.

Дата: 13 грудня о 19:00

Локація: кнайп-клуб «КУПІДОН», вул. Пушкінська, 1-3/5.

Волонтери опікуються дитячими будинками Київщини, а саме ДБ «Чебурашка» в с. Рокитне, соціальним гуртожитком в с. Бурти та будинком сімейного типу в с. Горохуватці.

Подарунки чекають 45 дітей.

Допомогти фінансово: картка Приватбанк Іван Пішта 5168 7556 3140 9378
Зустріч в соцмережі, приєднуйтесь, або запросіть друзів - ви теж цим дуже допоможете!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар